Fiscaal strafrecht advocaat

Eva Kool richt zich bij fiscale strafzaken vooral op het midden- en kleinbedrijf. Als de FIOD u verdenkt van strafbare zaken, moet u goed beslagen ten ijs komen in een verhoor. Het is belangrijk dat u onmiddellijk contact opneemt met fiscaal strafrecht advocaat Eva Kool als de FIOD zich bij u meldt. Dus ook als de FIOD uw bedrijf of woning al aan het doorzoeken is. Eva Kool beschikt over een bijzondere combinatie van kennis: kennis van zowel het fiscale recht als van het strafrecht. Bovendien heeft Eva Kool van nature een bijzondere affiniteit met het MKB.

Voorbeelden van fiscale strafzaken

Bij fiscale strafzaken moet u denken aan het verzwijgen van omzet, valse inkoopfacturen in de administratie en btw-carrousels. In de volksmond wordt dit belastingfraude genoemd. Steeds vaker neemt de FIOD ook “niet-fiscale” delicten mee in een fiscale zaak. Dit zijn zaken die dus niets met de belastingdienst te maken hebben. Denk daarbij deelneming aan een criminele organisatie, witwassen, fraude en valsheid in geschrifte. Eva Kool is ook strafrechtadvocaat en kan u daarom beter helpen dan advocaten die alleen een fiscale achtergrond hebben. Het strafprocesrecht is nl. ook in fiscale strafzaken van toepassing.Verdenkt de FIOD u  van een fiscaal en/of van een niet-fiscaal delict? Neem dan contact op.

Witwassen

Eva Kool ziet dat er steeds vaker witwassen ten laste wordt gelegd. Witwassen is, kort gezegd, het uitvoeren van transacties om van illegaal geld, legaal geld te maken. Maar niet alles wat het Openbaar Ministerie witwassen vindt, is dit ook. Vraag Eva Kool om raad als u van witwassen wordt verdacht.

Stel vrijblijvend uw vraag