Advocaat zeden

Zedendelicten zijn delicten die zien op maatschappelijk onwenselijke seksuele gedragingen. Het gaat om gedragingen waarbij sprake is van dwang of drang. Ook als een van de partijen een duidelijk kwetsbaarder positie heeft dan de ander, valt een seksuele handeling vaak onder de definitie zedendelict. Als u wordt verdacht van het plegen van een zedenmisdrijf kunt u worden uitgenodigd voor verhoor op het politiebureau, worden aangehouden of een dagvaarding ontvangen. Neem dan direct contact op met advocaat zeden, Eva Kool.

Advocaat zeden Eva Kool helpt u als u wordt verdacht van een zedendelict

Zedenzaken zijn vaak erg ingewikkeld en liggen gevoelig. Bent u verdachte in een zedenzaak? Neem dan in een zo vroeg mogelijk stadium contact op. Het is namelijk van belang om uw verklaring goed voor te bereiden. Niet om te misleiden, maar om erger te voorkomen.

Gespecialiseerd advocaat zeden

Ook als u al een verklaring heeft afgelegd, is het belangrijk om contact op te nemen met een gespecialiseerde advocaat. Het is belangrijk om dergelijke dossiers nauwkeurig te bestuderen, zodat het recht zijn beloop kan hebben.

Het is moeilijk om verdacht te worden van een zedendelict. Dit soort delicten werken zwaar in op de verdachten. Advocaat Eva Kool heeft veel ervaring met zedenzaken. Zij staat alleen verdachten bij, ook Pro Deo:

  • Verkrachting
  • Aanranding
  • Ontucht en incest
  • Verboden pornografie
  • Grooming

Stel vrijblijvend uw vraag