Advocaat drugszaken

Of het nu gaat om het voorhanden hebben van softdrugs, harddrugs of de in- of uitvoer van drugs: bij dit soort verdenkingen gaan politie en het Openbare Ministerie tot het uiterste. Let op, amfetamine en xtc zijn ook harddrugs!

Advocaat drugszaken Eva Kool heeft 20 jaar ervaring met zaken in cocaïnehandel, xtc en andere verdovende middelen.

Drugszaken komen in vele vormen en maten voor. Het gaat dan niet alleen om drugshandel en drugsbezit. Het is ook verboden om drugs te maken, te importeren naar Nederland, te exporteren naar het buitenland, te vervoeren, enzovoort. De Opiumwet geeft politie en justitie veel bevoegdheden en vrijheid in het onderzoek.

Advocaat drugszaken Eva Kool

Daarom wilt u een advocaat die ervaring heeft met grote en ingewikkelde zaken. Eva Kool is zeer bedreven in het minutieus uitzoeken van dossiers op zoek naar cruciale fouten. Ze vindt deze ook vaak, met vrijspraak of strafvermindering als gevolg.

Voorbeelden van drugszaken

Eva Kool behandelt onder meer de volgende drugsdelicten:

  • Verboden drugsbezit
  • Handel in verboden middelen (bijvoorbeeld hasj, heroïne, cocaïne)
  • Bedrijfsmatige hennepteelt en wietkwekerijen
  • Drugssmokkel / drugsrunner / drugskoerier

Als u wordt vervolgd voor een drugsdelict vervolgt het Openbaar Ministerie ook vaak voor andere feiten. Die feiten houden vaak verband met het drugsdelict. Daarbij kunt u denken aan:

Ook zal Justitie proberen de vermeende verdiensten af te pakken, de zgn. pluk-ze-regeling. Dit wordt ook wel de vordering tot ontneming van wederrechtelijk verkregen voordeel genoemd. Het gaat dan meestal om grote geldbedragen. Reden te meer om onmiddellijk contact op te nemen met Eva Kool zodra u wordt verdacht van een drugsdelict.

Stel vrijblijvend uw vraag

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *